top of page

Het probleem

Herkent u de volgende situatie?

 

Met uw paraplu in de hand snelt u zich naar kantoor, winkel, theater of ziekenhuis. Eenmaal binnen vraagt u zich af wat u het beste kunt doen met die natte, druipende paraplu. In de paraplubak (mits die al voorhanden is) met het risico dat hij is verdwenen, of dat u deze vergeet wanneer u het pand weer verlaat? Nee, liever niet. U neemt hem liever mee naar binnen... met alle ongemak die dat, voor u én voor de beheerder van het pand, met zich meebrengt.

De oplossing

Onze dispenser voorziet een natte en druipende paraplu, in één snelle en eenvoudige handeling, van een beschermend en 100% recyclebaar hoesje. Dit biedt de gebruiker veel Service en Comfort en zo wordt tevens voorkomen dat de druipende paraplu -letterlijk- zijn sporen achterlaat in het pand; de vloer blijft langer Schoon en Veilig.

 

De ideale oplossing voor uw winkel, kantoor, ziekenhuis, hotel, museum, restaurant, etc.

 

INNOVATIEF, PRAKTISCH, COMPACT, STIJLVOL en KLANTVRIENDELIJK!

nanonuno_umbrella
foto 2
Rain2
foto 1
foto 2a
foto 3a
Wet umbrella in bag

De voordelen

  • SERVICE en GASTVRIJHEID: de bezoeker zal deze extra service -en het bijkomende comfort- enorm waarderen, zelfs als het niet regent! U laat als bedrijf duidelijk zien dat u Service hoog in het vaandel heeft staan.

 

  • VEILIGHEID: u verkleint hiermee de kans op gladheid en mogelijke valpartijen bij uw entree aanzienlijk.

  • KOSTENBESPARING: de entree behoeft minder aandacht van uw schoonmaakdienst. Als er op contracturen bij u wordt schoongemaakt blijft er uiteraard meer tijd over voor andere details in uw pand.

 

  • NETHEID: geen rommelige paraplubakken meer en minder natte inloopmatten bij uw entree. De dispenser neemt overigens vaak minder ruimte in beslag dan een (over)volle en rommelige paraplubak.

  • VOCHT: de luchtvochtigheid in diverse (werk)ruimtes blijft langer op normaal niveau of stijgt minder snel.

  • INNOVATIEF: in Europa staat het gebruik van deze dispensers nog in de kinderschoenen. U kunt zich, binnen uw branche, dus onderscheiden en zelfs tonen dat u voorop loopt op het gebied van service en gastvrijheid.

 

  • GARDEROBE: de gebruiker kan de paraplu -in de hoes- eventueel in de garderobe (laten) ophangen.

  • VERLIES/diefstal/vergeten: bezoekers hebben steeds vaker relatief dure (storm)paraplu’s. De kans op verlies of diefstal hiervan wordt aanzienlijk verkleind. De kans dat de bezoeker zijn/haar paraplu vergeet mee te nemen -bij het verlaten van uw pand- is eveneens een stuk kleiner.

 

  • Detail 1: heeft u wel eens nagedacht over het effect van al dat regenwater op uw roltrap(pen) en/of verkoopwaar?

 

  • Detail 2: als de bui, bij het verlaten van het pand, is overgewaaid, kan de paraplu droog worden vervoerd in de auto of in het Openbaar Vervoer.

bottom of page